Información Vendimia Francesa 2013 CCOO

RedFrancia Foros 1.1-Trabajar en la vendimia francesa Información Vendimia Francesa 2013 CCOO

Este debate contiene 143 respuestas, tiene 2 mensajes y lo actualizó  Marina hace 5 años, 4 meses.

Viendo 2 publicaciones - del 1 al 2 (de un total de 2)
  • Autor
    Publicaciones
  • #1373 Respuesta

    José
    Jefe de claves

    Os dejo a continuación el enlace para que os podáis descargar el documento que ha elaborado CCOO sobre la Vendimia Francesa 2013.

    http://www.agroalimentaria.ccoo.es/comunes/recursos/21/doc149281_Informacion_Vendimia_Francesa.pdf

    #2551 Respuesta

    Marina

    Beautiful video! I felt like I was there in la Rioja harvesting Garnacha. I had a qusioetn about the technique of using sealed barrels for the fermentation process. Does this result in carbonic maceration as in Beaujolais? Does this result in the development of fruit aromas and flavors and more color extraction? In Barrel fermentations are being used in a lot of areas often with whole clusters in pinot noir.Winemaker Juan Carlos Sancha seems to have embraced this technique wholeheartedly.

Viendo 2 publicaciones - del 1 al 2 (de un total de 2)
Respuesta a: Información Vendimia Francesa 2013 CCOO
Tu información: